30 Kasım 2012 Cuma

Samsung Galaxy S 3 Mini Türkiye’de Satışta

Samsung‘un Ekim ayında tanıttığı ve Kasım ayında Türkiye’nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde raflardaki yerini alacağı duyurulan Galaxy S 3 Mini, ilk aşamada Avea tarafından satışa sunuldu.

Avea müşterileri 4 farklı seçenek ile Samsung Galaxy S 3 Mini’ye sahip olabilecekler. Tarifeye göre 9 TL’den başlayan taksitler ile sunulan akıllı telefon ayrıca peşin teklif seçeneği ile de satılacak.

4 inçlik ekrana sahip olan Samsung Galaxy S 3 Mini’de Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi bulunuyor. 1GHz çift çekirdekli işlemcinin yanında arka bölümünde 5 megapiksellik kamerası bulunan Galaxy S3 Mini’nin ön tarafında da VGA kamera yer alıyor.


Samsung Galaxy S 3 Mini’yi S 3’ün küçük kardeşi olarak tanımlayabiliriz. iPhone 5 gibi 4 inç ekran boyutuna sahip olan S 3 Mini, büyük boyutlu cihazlara sıcak bakmayan kullanıcılar için oldukça ideal.

Samsung tarafından Mini modeli S 3’e göre daha ekonomik seçenekler ile piyasaya sürüleceği açıklanmıştı. Yeni modelin şu sıralar Türkiye’de fiyatı iyice düşen abisinin yanında alacağı fiyat da, tüketiciler için önemli bir tercih sebebi olacaktır.

0 Yorum:

Yorum Gönder